Jahusegu heleda magusamaitselise biskviitpõhja valmistamiseks.
Pulbrile tuleb lisada 200ml vett, soovikorral ka pisut õli, segada ühtlaseks ning küpsetada 180-200 C juures 20-30 min. Maitsvate igapäevaste kookide valmistamiseks võib taignale lisada marju, puuvilju, kohupiima, samuti võib Juubeli tordipõhja kasutades valmistada rikkalikke pidupäevatorte.
Koostis:
Suhkur, nisujahu, vadakupulber (piim), munapulber, kergitusained (E450, E500), vanilliin. Säilitusaineteta. Võib sisaldada vähesel määral soja, sellerit ja sinepit.
Toiteväärtus:
Toitumisalane teave | 100 g | |
---|---|---|
energiasisaldus | 1597kJ | |
energiasisaldus | 377kcal | |
rasvad | 2,7g | |
millest küllastunud rasvhapped | 0,8g | |
süsivesikud | 78g | |
millest suhkrud | 49g | |
valgud | 9,0g | |
sool | 0,17g |